Свидетели сме на дългогодишна война срещу българската прокуратура. Това каза пред

...
Свидетели сме на дългогодишна война срещу българската прокуратура. Това каза пред
Коментари Харесай

Сийка Милева: Води се война срещу прокуратурата, стигнаха дъното

Свидетели сме на дългогодишна война против българската прокуратура. Това сподели пред публицисти представителят на основния прокурор Сийка Милева, съобщи кореспондент на " Фокус “. Тя е измежду стотиците, които излязоха на митинг в 11.00 часа.

По думите й излезлите пред постройката на институцията желаят да изразят спокойно поддръжката си към прокуратурата и основния прокурор.

" Свидетели сме на дългогодишна война на българската прокуратура. Война с компромати, с медийни офанзиви, изявления. Война, която се пишат лобистки закони, както и се провеждат улични митинги. Не им се получи, само че с това стигнаха дъното ", разяснява тя. 

" Вчера бяхме очевидци на международна вест, пробваха се безусловно да убият основния прокурор. Този опит за ликвидиране не е просто желанието за физическо заличаване, което е подбудено от омразата на олигарси и политици, както от престъпния контингент - подсъдими и обвинени, а това е показателен акт, посредством който желаят да покажат на всеки един от нас, че те ни наблюдават и с натискането единствено на един бутон, могат да унищожат човешки живот ", разяснява тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР